Brugtmarked

Lastbilnettet.dk bygnettet.dk landnettet.dk industrinettet.dk auktionsnettet.dk startede i 1997 og var det første brugt marked i Danmark med synlige priser. Det var visionen fra starten at være et professionelt samlingspunkt for brugt erhvervsudstyr uden fordyrende mellemled. Du kan købe og sælge dit udstyr hurtigt og nemt til den rigtige pris. Lastbilnettet.dk bruges af alle erhverv som benytter udstyr med hjul på: Vognmænd, entreprenører, håndværkere og hele industrien. Vi er i dag et af transportbranchens mest besøgte sider og går aktivt i dialog med den enkelte annoncør for at øge forståelsen for mulighederne der er ved at benytte internettet som salgs- og købs-kanal.

Lastbilnettet.dk oplever en kraftigt vækst i antallet af annoncører og materiel til salg. Vi tager ikke kommission af salg eller opkøb, da vi kun formidler kontakten mellem købere og sælgere.

 

Salget af materiel på Lastbilnettet.dk  bygnettet.dk landnettet.dk industrinettet.dk auktionsnettet.dk går strygende. Vi får dagligt tilbagemeldinger fra vores annoncører, som oplever, at deres materiel bliver solgt 3 - 4 dage efter det er lagt på Lastbilnettet.dk. Et lille kig på vores statistik fortæller os at www.lastbilnettet.dk har et blivende gennemsnit på 4.200 sidevisninger pr. time (pr. 10/09/15), og det kan vi kun være stolte af.

 

En af fordelene ved at annoncere på lastbilnettet.dk er at man kan købe og sælge materiel lige fra lastbiler til mini gravere eller fra traktorer til gaffeltrucks. Fællesnævner for alle annoncører er at man har brug for et selvstændigt medier der er uafhængig af eksterne interesser. Vi tør at stå frem med priser, og i øvrigt bryde med gamle traditioner som ikke har gavnet nogle.

 

Prisen:

Prisen er den samme for alle og er ikke baseret på hverken antal ansatte eller om man sælger eller køber materiel. Annoncepriserne er lavet ud fra hvor mange købs / salgs pladser man ønsker at have. Vi oplever også i stigende grad, at flere og flere vælger at støtte op omkring projektet, fordi de kan se værdien i at have et gennemsigtigt prismarked, så man kender værdien af ens eget materiel.

 

Der er i dag en vis tavshed omkring priserne på materiel, og den vil vi meget gerne bryde ved at lade priserne stå frit fremme.

Dette kan kun være til fordel for både sælger og køber på flere forskellige måder.

 

• Prisen man ønsker at tage for materiel kan lettere opnås.

• Det gør det lettere at sammenligne forskellige tilbud.

• Det gør det lettere at sammenligne forskellige salgsmuligheder.

 

I det hele taget har Lastbilnettet.dk mange fordele og er stadigt i rivende udvikling for at optimere mulighederne for forskellige brancher.

 

• Annonceringen vil blive vist overfor et publikum der forventer at se erhvervsmateriel.

• Annonceringen af et salg eller et køb, vises internationale, da det findes på internettet.

•Annonceringen af et salg eller et køb, kommer til at være offentligt med det samme.

 

Det er svært at bryde traditionerne, men det kan oftest betale sig, at sende materiel i udbud på verdensplan, ved ganske enkelt at benytte www.Lastbilnettet.dk

 

Intereseret ?

Vi ville meget gerne tale med dig omkring en løsning der passer til dit firma.

Hvis du synes Lastbilnettet.dk er interessant så skriv venligst en

email til: claus@handelsportalerne.dk

Skulle du have brug for hjælp er vi altid klar til at hjælpe via vores servicetelefon.

Handelsportalerne cvr.nr. 37990000 Kalkværksvej 9.B DK-9900 Frederikshavn Kontakt Service telefon: +45 51 95 56 57 Åbningstider: kl. 09.00-16.30